Club House Residence

str. Drumul Taberei, Chișinău

Darea în exploatare

2018

Odăi

3

Suprafața (m2)

93-151

Etaje

4

Despre proiect Despre proiect

Proiectul este dat în exploatare. Posibil să nu mai existe apartamente disponibile. Vă rugăm să concretizați la numerele de telefon indicate mai jos.

Spre atenția dumneavoastră se propun apartamente exclusive în blocul locativ „Club House Residence”, situat în or. Chișinău, sect. Buiucani, str. Taberei. Blocul este constituit din 4 etaje, fiecare etaj având câte un singur apartament. Fiecare apartament dispune de curte proprie, separată!!

Este o casă unicală, amplasată într-o zona liniștită și verde, fară flux de mașini în imediata apropiere. Casa se află la doar câțiva zeci de metri de la intersecția V. Lupu și str. Constituției care duce spre Flacara. Apartamentele sunt spațioase, cu bucatarie mare și balcon. 

Sunt disponibile următoarele apartamente: etajul I - 100 m2, 630 euro m2 = 63000 euro; et II - 93 m2, 586 euro m2 = 54500 euro; et III - 95 m2, 642 euro m2 = 61000 euro; et. IV - 151 m2, 486 euro m2 = 73400 euro.

De asemenea se propune spre vânzare garaj - 30 m2 - 12000 euro și subsol - 47,6 - 12000 euro.

Proiectul este dat în exploatare. Există posibilitatea ca apartamentul să nu mai fie disponibil. Vă rugăm să verificați la numerele indicate mai jos.

Informații de contact Informații de contact

Caracteristici și facilități Caracteristici și facilități

Preț de la 486 €/m2  
Structura blocului Cotileț/Piatră
Starea Variantă albă
Finisat 2018
Apartamente rămase 4
Oraș Chișinău
Sector Buiucani
Adresa str. Drumul Taberei
Încălzire autonomă
Îngrădire
Geamuri termopan
Ușă blindată
Interfon
Având în vedere că informația ce ține de apartamentele complexelor rezidențiale este actualizată la fiecare 30 de zile, disponibilitatea poate să difere de cea indicată. Ca de exemplu: mai multe etaje disponibile, prețul în dependență de metoda de achitare și etaj, disponibilitatea poartă un caracter informativ. De obicei prețul apartamentelor crește, direct proporțional cu avansarea construcției și este afișat conform tabelului de prețuri de la compania de construcție.

Planuri Planuri

Vedeți planurile disponibile pentru acest proiect

Club House Residence-0
Club House Residence-1
Club House Residence-2

Amplasarea pe hartă Amplasarea pe hartă

Doriți mai multe informații

Completați forma de mai jos și un expert vă va contacta în cel mai scurt timp.

Informații de contact Informații de contact

      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!