Complex Locativ „Ion Inculeț”

str. Ion Inculeţ 105/4, Chișinău

Darea în exploatare

2010

Odăi

5

Suprafața (m2)

146-172

Etaje

10

Despre proiect Despre proiect

În acest proiect Compania „Interactiv” a reuşit să reanimeze întregul cartier din sectorul „Mălina Mică”. „Interactiv” Ș.A. a reuşit aici construcţia a trei blocuri locative cu parcare subterană. Practic a fost construită de la zero întreaga infrastructură: mai multe terenuri de joacă, parcuri, un restaurant, magazine, drumuri şi căi de acces.

Clădirea dispune de zece nivele construite din materiale ecologice și este împărțită in trei scări locative. Carcasa casei are o structură durabilă turnată din beton armat monolit și are un nivel ridicat de rezistența seismica.

Pereții exteriori sunt bine termoizolați, zidăria este îndeplinită din blocuri de gazobeton. Fațada casei este căptușită cu tencuială decorativă și cu elemente vopsite în culoarea portocalie, care perfect se armonizează cu acoperișul de culoare roșie.

Ambele apartamente sunt în variantă albă și dispun de încălzire autonomă. Sunt în 2 nivele și cu terasă ce au o priveliște uimitoare. Blocul este finisat, fiind dat în exploatare în anul 2010. Prețul apartamentelor este de la 800  euro m/p.

Informații de contact Informații de contact

Caracteristici și facilități Caracteristici și facilități

Preț de la 800 €/m2  
Structura blocului Beton armat monolit
Starea Variantă albă
Finisat 2010
Apartamente rămase 3
Oraș Chișinău
Sector Centru
Adresa str. Ion Inculeţ 105/4
Încălzire autonomă
Ascensor
Teren de joacă pentru copii
Contor de gaze
Contor de electricitate
Apometru
Izolare termică
Îngrădire
Geamuri termopan
Ușă blindată
Ușă metalică la intrare în apartament
Interfon
Linie telefonică
Cablu TV
Internet
Având în vedere că informația ce ține de apartamentele complexelor rezidențiale este actualizată la fiecare 30 de zile, disponibilitatea poate să difere de cea indicată. Ca de exemplu: mai multe etaje disponibile, prețul în dependență de metoda de achitare și etaj, disponibilitatea poartă un caracter informativ. De obicei prețul apartamentelor crește, direct proporțional cu avansarea construcției și este afișat conform tabelului de prețuri de la compania de construcție.

Evoluția prețului

noiembrie 2021 550 €
octombrie 2022 800 €
iulie 2023 800 €

Bine de știut.

Toate prețurile sunt direct de la constructor.
De regulă, odată cu evoluția construcției, prețurile apartamentelor se măresc de la 25% până la 50%. Vă recomandăm să investiți într-un bloc locativ de la cele mai bune companii de construcții.
Dacă aveți nevoie de suport, vă rugăm să ne contactați: +373 78 87 79 97

Planuri Planuri

Vedeți planurile disponibile pentru acest proiect

Amplasarea pe hartă Amplasarea pe hartă

Doriți mai multe informații

Completați forma de mai jos și un expert vă va contacta în cel mai scurt timp.

Informații de contact Informații de contact

      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!