Complex Locativ „ Mircea cel Bătrîn 31/7”

str. Mircea cel Bătrîn 31/7, Chișinău

Darea în exploatare

2018

Odăi

1-3

Suprafața (m2)

43-90

Etaje

9

Despre proiect Despre proiect

Spre vinzare Proiecte noi in complexul de exceptie alcatuit din 5 blocuri a cîte 9 etaje din bd.Mircea cel Batrin 31/7 .

Compania a demonstrat deja darea in exploatare la termen a blocului dat in exploatare la finele anului 2017.

Urmatorul complex va fi dat in exploatare pina la finele lunii decembrie 2018 . Exista inca apartamente cu 1 camere de la 42 m/p cu 2 camere de la 61,64,65 m cu 3 camere de la 88 m. Va rugam verificati disponibilitatea . Pretul este unul din cele mai bune ca raport calitate pret ,incepind de la 499 euro . Posibil si cu reparatie la cheie de la 599 euro . Posibilitate de incalzire prin pardoseala , parcare subterana , garajuri cu ruleta ,debara la dorinta . Finisajele de exceptie ,cit si pretul atragator fata de alte companii ,cit si reputatia deja creata pe piata autohtona a facut deja ca apartamentele in aceste complexe sa fie peste 70 % deja vindute.

Nu ezitati ocazia sa cumparati si Dstra un apartament la pret exceptional de la constructor. Beneficiile și Infrastructura sunt urmatoarele Spații Verzi Împrejurimile liniștite vor asigura odihna familiei tale. Instituții de Învățămînt Școala și grădinița aflate la 5 minute distanță vă permit să acordați mai mult timp familiei. Teren de Joacă Copiii se pot juca în interiorul curții securizate, iar părinții se pot plimba pe una din aleile complexului. Loc de Parcare Datorită parking-ului veți fi mereu liniștit pentru mașina dumneavoastră , aceasta fiind în siguranță și supravegheată video. Materiale de Construcții Ferestre PVC Termopane 4s, efect de oglindire și termoizolare LOW-e (menține caldura pe timp de iarna și racoarea pe timp de vară). Izolare Termică Termoizolare cu Polisteren CAPAROL 5 cm. Ascensoare Ascensoare performante "BASLIFT" Cazane BOSCH Sisteme de încălzire autonomă Avantaje cheie ale complexului din Bd.Mircea cel Batrin 31/7.

Doar aici aveti finisaje in varianta alba de exceptie , peretii sunt gata de vopsire ! Doar aici aveti intradevar pret calitate ! Finisaje materiale de exceptie ! Aer curat linga parc si totodata acces imediat la magazin Kaufland!

Sunati acum la numerele de jos pentru a rezerva unul din cele mai moderne apartamente !

Informații de contact Informații de contact

Caracteristici și facilități Caracteristici și facilități

Preț de la 499 €/m2  
Structura blocului Combinat
Starea Variantă albă
Darea în exploatare sem. II an. 2018
Apartamente rămase 128
Oraș Chișinău
Sector Ciocana
Adresa str. Mircea cel Bătrîn 31/7
Încălzire autonomă
Ascensor
Teren de joacă pentru copii
Contor de gaze
Contor de electricitate
Izolare termică
Îngrădire
Geamuri termopan
Ușă metalică la intrare în apartament
Interfon
Linie telefonică
Cablu TV
Având în vedere că informația ce ține de apartamentele complexelor rezidențiale este actualizată la fiecare 30 de zile, disponibilitatea poate să difere de cea indicată. Ca de exemplu: mai multe etaje disponibile, prețul în dependență de metoda de achitare și etaj, disponibilitatea poartă un caracter informativ. De obicei prețul apartamentelor crește, direct proporțional cu avansarea construcției și este afișat conform tabelului de prețuri de la compania de construcție.

Planuri Planuri

Vedeți planurile disponibile pentru acest proiect

Complex Locativ „ Mircea cel Bătrîn 31/7”-0
Complex Locativ „ Mircea cel Bătrîn 31/7”-1
Complex Locativ „ Mircea cel Bătrîn 31/7”-2

Video

Amplasarea pe hartă Amplasarea pe hartă

Lucrările în timp real

Doriți mai multe informații

Completați forma de mai jos și un expert vă va contacta în cel mai scurt timp.

Informații de contact Informații de contact

      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!