Complex locativ „Nicolae Costin”

str. Nicolae Costin 44/1, Chișinău

Darea în exploatare

2019

Odăi

1-3

Suprafața (m2)

22-94

Etaje

10

Despre proiect Despre proiect

Complexul rezidential este situat in sectorul Buiucani pe strada Nicolae Costin. Blocurile confortabile și moderne vor fi construite la o suficienta distanță de drum. Zonele înconjurătoare inverzite și curtea interioară bine amenajata, vor crea un confort suplimentar. În curți vor fi instalate bănci confortabile și se vor crea terenuri de joacă pentru copii. Zona este caracterizată de o ecologie favorabilă și o infrastructură socială dezvoltată. În regiunea caselor aflate în construcție, există tot ceea ce este necesar pentru un trai decent. În apropiere se află policlinica pentru adulți și copii, grădiniță, centre de sănătate.Vă veti putea relaxa și bucura de aerul proaspăt in Parcul Butoias, care se află în preajma blocului. De asemenea, lingă bloc se află supermarket, farmacii, salon de înfrumusețare, cafenea. Lucrînd la acest proiect, specialiștii companiei s-au straduit să creeze o atmosferă confortabilă și favorabilă atât într-un apartament separat, cât și în afara acestuia.

Complexul rezidential Nicolae Costin, va aparține tipului confort. Va fi alcătuit din case cu 9 și 10 etaje. Acestea blocuri moderne vor include 294 de apartamente cu 1, 2 și 3 odai. Intrările vor fi echipate cu lifturi silențioase OTIS. Supravegherea video și interfoanele, vor asigura securitatea locuitorilor. Apartamentele vor fi luminoase și spațioase, dotate cu rețele moderne de inginerie și sisteme de alarmă la incendiu.

Casele sunt construite din materiale de constructie de înaltă calitate care au trecut o examinare profundă.

Informații de contact Informații de contact

Caracteristici și facilități Caracteristici și facilități

Preț de la 550 €/m2  
Structura blocului Monolit
Starea Variantă albă
Darea în exploatare trimestrul III, 2019
Apartamente rămase 100
Oraș Chișinău
Sector Buiucani
Adresa str. Nicolae Costin 44/1
Încălzire autonomă
Ascensor
Teren de joacă pentru copii
Geamuri termopan
Ușă blindată
Interfon
Linie telefonică
Cablu TV
Internet
Având în vedere că informația ce ține de apartamentele complexelor rezidențiale este actualizată la fiecare 30 de zile, disponibilitatea poate să difere de cea indicată. Ca de exemplu: mai multe etaje disponibile, prețul în dependență de metoda de achitare și etaj, disponibilitatea poartă un caracter informativ. De obicei prețul apartamentelor crește, direct proporțional cu avansarea construcției și este afișat conform tabelului de prețuri de la compania de construcție.

Planuri Planuri

Vedeți planurile disponibile pentru acest proiect

Complex locativ  „Nicolae Costin”-0
Complex locativ  „Nicolae Costin”-1
Complex locativ  „Nicolae Costin”-2
Complex locativ  „Nicolae Costin”-3
Complex locativ  „Nicolae Costin”-4
Complex locativ  „Nicolae Costin”-5

Video

Amplasarea pe hartă Amplasarea pe hartă

Doriți mai multe informații

Completați forma de mai jos și un expert vă va contacta în cel mai scurt timp.

Informații de contact Informații de contact

      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!