Complex locativ „Pan Halippa”

str. Pan Halippa 2, Chișinău

Darea în exploatare

2022

Odăi

1-3

Suprafața (m2)

38-72

Etaje

10

Despre proiect Despre proiect

Noua casă de elită din centrul Chișinăului este perfectă pentru cei care apreciază calitatea vieții, iubesc să se afle în centrul evenimentelor și doresc tot ce este mai bun pentru familia lor. Calitatea locuințelor de clasă premium la prețuri destul de rezonabile vă va permite să alegeți nu numai oamenii care au reușit, dar și cei care încep să-și construiască viața și cariera. Locația excelentă în inima capitalei, lângă complexul memorial parc, va oferi locuitorilor acces la cele mai importante organizații metropolitane și republicane, centre de afaceri și comerciale, facilități medicale și sportive.

Teritoriul casei se distinge prin înalte standarde de realizare, care vor oferi confort tuturor locuitorilor. Curtea este dotată cu gresie, bănci amplasate în jurul locului de joacă.

Parcarea subterană pe două nivele și parcarea la suprafață vor asigura fiecărui apartament un spațiu de parcare, care corespunde standardelor internaționale de viață confortabilă.

Teritoriul casei "Pan Halippa" este închis și va fi sub supravegherea video. Sistemul Smart Home va oferi locuitorilor un control confortabil al aparatelor, iluminatului și dispozitivelor gadget.

Noua casă de elită este situată la Pan Halippa 2, în centrul orașului Chișinău, în apropierea zonei amenajate a complexului memorial "Eternitate".

Infrastructura din apropiere este bine dezvoltată: o piscină în aer liber, un supermarket Fidesco, o piață universală, complexul sportiv Palatul Sporturilor și multe altele.

Comoditatea suplimentară de trai va fi oferită de către lifturile germane de viteză înaltă "Kleemann". Ele se disting printr-un start și frânare netedă, un nivel ridicat de siguranță și confort în transportul pasagerilor.

Ferestrele din apartamente sunt prevăzute cu ferestre cu geamuri duble cu cinci camere, care rețin perfect căldura și protejează împotriva zgomotului, precum și garantează fiabilitatea și durabilitatea structurii.

Avantaje suplimentare ale complexului rezidential "Pan Halippa": usi de intrare metalice blindate, incalzire autonomă, alarma automata de incendiu si multe altele.

Nu departe de complex există o șosea, de-a lungul căruia trec rutele autobuzelor nr. 11 și nr. 35, troleibuzele nr. 9 și nr. 13, taxele rutiere nr. 120, nr. 124, 169, 178, 186, 192 și 193.

Informații de contact Informații de contact

Caracteristici și facilități Caracteristici și facilități

Preț de la 620 €/m2  
Structura blocului Blocuri de beton
Starea Variantă albă
Darea în exploatare 2022
Oraș Chișinău
Sector Centru
Adresa str. Pan Halippa 2
Încălzire autonomă
Ascensor
Teren de joacă pentru copii
Contor de gaze
Contor de electricitate
Apometru
Izolare fonică
Izolare termică
Geamuri termopan
Mobilat
Ușă blindată
Interfon
Linie telefonică
Cablu TV
Internet
Având în vedere că informația ce ține de apartamentele complexelor rezidențiale este actualizată la fiecare 30 de zile, disponibilitatea poate să difere de cea indicată. Ca de exemplu: mai multe etaje disponibile, prețul în dependență de metoda de achitare și etaj, disponibilitatea poartă un caracter informativ. De obicei prețul apartamentelor crește, direct proporțional cu avansarea construcției și este afișat conform tabelului de prețuri de la compania de construcție.

Planuri Planuri

Vedeți planurile disponibile pentru acest proiect

Complex locativ „Pan Halippa”-0
Complex locativ „Pan Halippa”-1
Complex locativ „Pan Halippa”-2
Complex locativ „Pan Halippa”-3

Amplasarea pe hartă Amplasarea pe hartă

Doriți mai multe informații

Completați forma de mai jos și un expert vă va contacta în cel mai scurt timp.

Informații de contact Informații de contact

      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!