Complexul rezidențial Ghidighici

str. Sfatul Tarii 2/1, Ghidighici

Darea în exploatare

2017

Odăi

2-3

Suprafața (m2)

62 - 96

Etaje

9

Despre proiect Despre proiect

Proiectul este dat în exploatare. Posibil să nu mai existe apartamente disponibile. Vă rugăm să concretizați la numerele de telefon indicate mai jos.

Vă prezentăm un nou bloc locativ pe strada Sfatul Țării într-o zonă ecologică din orașul Ghidighici al municipiului Chișinău.

Blocul alcătuit din 9 etaje. Construit din cărămidă BRIKSTON care reprezintă un termoizolator perfect, iar pereţii din blocuri ceramice, pot „respira”, profil geamuri REHAU, sunt cunoscute ca fiind cele mai calitative, iar primele avantaje le veți descoperi în facturile mici la căldură!, geamuri din sticlă LOW-E, este o sticlă cu emisivitate redusă. Este o sticlă clară, transparentă pe care se aplică o peliculă de grosime microscopică dintr-un oxid de metal. Acesta permite trecerea luminii dar blochează evacuarea căldurii prin sticlă, reducând astfel pierderea de căldură. Cazane BOSCH 6000W - sunt cunoscute ca fiind foarte puternice și totodată econome, uși exterioare SAGAN PREMIUM.

Apartamentele sunt doatate cu calorifere și sitem de ventilare individual.

 

Blocul deține locuri de parcare deschise, gratuite și 16 locuri de parcare în subetrană contra plată, dotate cu sistem antiincendiar automat.

Este posibilă achitarea în rate.

Încălzirea este autonomă, deține sistem antiincendiar, blocul este conectat la internet, linie telefonică și TV, în curte va fi amenajat un teren de joacă pentru copii și un spațiu de recreere, în preajma blocului întîlnim grădiniță, școală și desigur accesul la transport public: autobuzul nr. 46 și microbuzul pe ruta 106.

Proiectul este dat în exploatare. Există posibilitatea ca apartamentul să nu mai fie disponibil. Vă rugăm să verificați la numerele indicate mai jos.

Informații de contact Informații de contact

Caracteristici și facilități Caracteristici și facilități

Preț de la 415 €/m2  
Structura blocului Cărămidă
Starea Variantă albă
Finisat 2017
Apartamente rămase 10
Oraș Ghidighici
Sector Centru
Adresa str. Sfatul Tarii 2/1
Încălzire autonomă
Ascensor
Teren de joacă pentru copii
Contor de gaze
Izolare termică
Geamuri termopan
Ușă blindată
Interfon
Linie telefonică
Cablu TV
Internet
Având în vedere că informația ce ține de apartamentele complexelor rezidențiale este actualizată la fiecare 30 de zile, disponibilitatea poate să difere de cea indicată. Ca de exemplu: mai multe etaje disponibile, prețul în dependență de metoda de achitare și etaj, disponibilitatea poartă un caracter informativ. De obicei prețul apartamentelor crește, direct proporțional cu avansarea construcției și este afișat conform tabelului de prețuri de la compania de construcție.

Planuri Planuri

Vedeți planurile disponibile pentru acest proiect

Video

Amplasarea pe hartă Amplasarea pe hartă

Doriți mai multe informații

Completați forma de mai jos și un expert vă va contacta în cel mai scurt timp.

Informații de contact Informații de contact

      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!