Horus City

Tudor Vladimirescu 1/8, Chișinău

Darea în exploatare

2026

Odăi

1-3

Suprafața (m2)

39-212

Etaje

Despre proiect Despre proiect

Compania „Horus” a dat startul construcției unui nou cartier cu blocuri de locuit în inima orașului Chișinău – „Horus City”. Pentru confortul și siguranța locuitorilor noului complex, casele vor fi construite din materiale de calitate înaltă, în baza unui design modern. Apartamentele cu 1, 2 și 3 odăi vor avea suprafețe de la 39 până la 212 m2. Locuințele vor avea izolare fonică și termică sporite, astfel încât liniștea din casă să nu fie perturbată de sunete externe, inclusiv de la vecini. Siguranța locuitorilor “Horus City” va fi oferită și de sistemul video de supraveghere, amplasat pe tot perimetrul complexului, precum, dar de ușile blindate de la casă.

Așezarea Complexului “Horus City” într-o locație centrală (str. Tudor Vladimirescu), oferă un acces ușor și rapid în orice sector al Capitalei.

Fiecare proprietar de casă în “Horus City” va avea loc de parcare, dotat cu priză pentru încărcarea mașinilor electrice sau pentru orice altă necesitate. Complexul va dispune și de un bloc separat cu parcare supraetajată, așa cum este în Europa.

Fericiții locatari ai “Horus City” vor avea totul la îndemână, în apropiere de casă: terenuri de joacă pentru copii, cabinet medical, supermarket, restaurant și cafenele cu terase, bancă, centru de fitness cu piscină interioară, teren de sport multifuncțional și echipamente pentru practicarea exercițiilor de sport în aer liber. Tot aici vor exista o curățătorie, salon de frumusețe, farmacie, florărie și o serie de alte servicii necesare.

Spre deosebire de alte proiecte imobiliare, în complexul “Horus City” întreaga infrastructură (rețelele inginerești, căi de acces, rețele de electricitate, apeduct și canalizare) va fi construită integral.  Mai mult, pentru a fluidiza circulația, compania va construi, din surse proprii, un drum nou, asfaltat, cu două benzi de circulație, care va face legătura dintre strada Tudor Vladimirescu și Calea Moșilor. Dezvoltatorul imobiliar va amenaja râul Țiganca și teritoriul adiacent, iar apa din râu va fi redirecționată spre colectoare din beton, care de asemenea, vor fi construite de la zero. 

O altă noutate bună este că strada Tudor Vladimirescu va fi lărgită cu o bandă de circulație, până la intersecția cu strada Vadul lui Vodă, iar rețelele termice, care acum sunt vizibile de-a lungul drumului, vor fi strămutate în subteran. Compania ”Horus” va investi astfel în modernizarea orașului Chișinău, în această zonă, aproape 200 de milioane de lei.

Suntem prietenoși față de viitorii proprietari ai caselor de vis, astfel că propunem un sistem accesibil de plată.

Blocul 1 și 2 - în rate până 2 ani cu 0% sau credit ipotecar direct de la Horus - 5 ani 9%

 

Prețurile se pot modifica odată cu avansarea construcției

Vă rugăm verificați disponibilitatea și prețul de la manager vinzări al companiei construcție.

Informații de contact Informații de contact

Caracteristici și facilități Caracteristici și facilități

Preț de la 1150 €/m2  
Structura blocului Cărămidă
Starea Variantă albă
Darea în exploatare 2025
Apartamente rămase 516
Oraș Chișinău
Sector Rîșcani
Adresa Tudor Vladimirescu 1/8
Încălzire autonomă
Ascensor
Teren de joacă pentru copii
Contor de gaze
Contor de electricitate
Apometru
Izolare fonică
Izolare termică
Îngrădire
Geamuri termopan
Ușă blindată
Ușă metalică la intrare în apartament
Interfon
Linie telefonică
Internet
Având în vedere că informația ce ține de apartamentele complexelor rezidențiale este actualizată la fiecare 30 de zile, disponibilitatea poate să difere de cea indicată. Ca de exemplu: mai multe etaje disponibile, prețul în dependență de metoda de achitare și etaj, disponibilitatea poartă un caracter informativ. De obicei prețul apartamentelor crește, direct proporțional cu avansarea construcției și este afișat conform tabelului de prețuri de la compania de construcție.

Evoluția prețului

martie 2023 800 €
aprilie 2023 920 €
decembrie 2023 1050 €
iulie 2024 1150 €

Bine de știut.

Toate prețurile sunt direct de la constructor.
De regulă, odată cu evoluția construcției, prețurile apartamentelor se măresc de la 25% până la 50%. Vă recomandăm să investiți într-un bloc locativ de la cele mai bune companii de construcții.
Dacă aveți nevoie de suport, vă rugăm să ne contactați: +373 78 87 79 97

Planuri Planuri

Vedeți planurile disponibile pentru acest proiect

Amplasarea pe hartă Amplasarea pe hartă

Doriți mai multe informații

Completați forma de mai jos și un expert vă va contacta în cel mai scurt timp.

Informații de contact Informații de contact

      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!