Altitudo Grup

Apartamente calitative cu 2 și 3 odăi de la compania de construcție Altitudo Grup. Bloc construit din materiale foarte calitative. Accesați pentru detalii.

Compania de construcție Compania de construcție Vezi compania

Altitudo Grup

Altitudo Grup Altitudo Grup

Vă prezentăm un nou bloc locativ într-o zonă ecologică din orașul Ghidighici al municipiului Chișinău. Blocul alcătuit din 9 etaje. Construit din cărămidă BRIKSTON care reprezintă un termoizolator perfect, iar pereţii din blocuri ceramice, pot „respi ...

Proiecte curente: 0
Proiecte finisate: 1

Despre companie Despre companie

Altitudo Grup este o companie de construcții înființată în luna iunie al anului 2015. La data de 21 septembrie 2015 deja a început construcția primului bloc care a fost dat în exploatare pe data de 4 octombrie 2017. Compania folosește doar materiale de construcție de calitate înaltă: Cărămidă BRIKSTON, Profil geamuri REHAU, Geamuri din striclă LOW-E, Cazande BOSCH 6000W ce sunt foarte puternice și econome și uși exterioare SAGAN PREMIUM. Scopul companiei este să redefinească confortul urban.

Proiecte rezidențiale Proiecte rezidențiale

Vedeți proiectele companiei Altitudo Grup.

Nu există proiecte de afișat
      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!