BOIAR HOUSE

Apartamente cu 1, 2, 3 camere de vânzare varianta albă în complexe rezidențiale noi de la compania Boiar House. Apartamentele sunt construite în zone ecologice.

Compania de construcție Compania de construcție Vezi compania

BOIAR HOUSE

BOIAR HOUSE BOIAR HOUSE

Compania Boiar House operează pe piața imobiliară din Republica Moldova timp de șase ani. În acest timp, compania a câștigat încrederea clienților și se recomandă ca un partener de încredere pe care vă puteţi baza. ...

Proiecte curente: 7
Proiecte finisate: 6

Despre companie Despre companie

Compania Boiar House operează pe piața imobiliară din Republica Moldova timp de șase ani. În acest timp, compania a câștigat încrederea clienților și se recomandă ca un partener de încredere pe care vă puteţi baza.

Pentru companie reputatia este foarte importantă, de aceea oferă întotdeauna cele mai bune locuinţe de calitate şi la cele mai accesibile preţuri. Ei monitorizăm calitatea lucrărilor în toate etapele proceselor tehnologice, de la proiectarea și construcţia locuinţei pînă la darea în exploatare şi primirea cheilor de către proprietar.

Construcțiile sunt alese pentru a fi construite în locuri ecologice și la un preț foarte bun.

Proiecte rezidențiale Proiecte rezidențiale

Vedeți proiectele companiei BOIAR HOUSE.

Nu există proiecte de afișat
      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!