COMALION & CO

Apartamente de vânzare, varianta albă de la compania de construcții Comalion. Imobilele fac parte din programul Prima Casă cu o infrastructură dezvoltată.

Compania de construcție Compania de construcție Vezi compania

COMALION & CO

COMALION & CO COMALION & CO

COMALION LCA S.R.L. și COMALION & CO S.R.L., două companii de construcție care contribuie la dezvoltarea și prosperitatea or. Chișinău. Compania de construcție care contribuie la dezvoltarea și prosperitatea or. Chișinău. ...

Proiecte curente: 3
Proiecte finisate: 2

Despre companie Despre companie

COMALION LCA S.R.L. și COMALION & CO S.R.L., două companii de construcție care contribuie la dezvoltarea și prosperitatea or. Chișinău.

Compania de construcție care contribuie la dezvoltarea și prosperitatea or. Chișinău.

În prezent compania a dat în exploatare Blocurile locative din str. Ghioceilor, 2 – Blocul 3 și 4. Acum se construiește și Blocul 5 care urmează să fie dat în exploatare și paralel este concentrată la construcția Blocului locativ din sect. Telecentru, șos. Hîncești 60G, (str. Dokuceaev).

 Pe viitor urmează să înceapă construcția Bloc locativ din str.Academiei 1B, sect. Telecentru, mun. Chișinău.

Proiecte rezidențiale Proiecte rezidențiale

Vedeți proiectele companiei COMALION & CO.

Nu există proiecte de afișat
      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!