Interactiv

Compania de construcţii “Interactiv” S.A. a fost înfiinţată în anul 1995 la data de 2 noiembrie şi activează pe piaţa imobiliară şi a serviciilor în Republicii Moldova.

Compania de construcție Compania de construcție Vezi compania

Interactiv

Interactiv Interactiv

Compania de construcţii “Interactiv” S.A. a fost înfiinţată în anul 1995 la data de 2 noiembrie (IDNO 1003600047571) şi activează pe piaţa imobiliară şi a serviciilor în Republicii Moldova în baza Licenţei seria A MMII Nr.030981, desfăşurînd activită ...

Proiecte curente: 1
Proiecte finisate: 4

Despre companie Despre companie

Compania de construcţii “Interactiv” S.A. a fost înfiinţată în anul 1995 la data de 2 noiembrie (IDNO 1003600047571) şi activează pe piaţa imobiliară şi a serviciilor în Republicii Moldova în baza Licenţei seria A MMII Nr.030981, desfăşurînd activităţi precum: construcţii de case particulare; construcţii de cartiere locative; construcţii inginereşti; lucrări de finisaj; instalarea reţelelor inginereşti interioare si exterioare de gazificare, apă şi canalizare; montarea sistemelor de încălzire autonomă; producerea construcţiilor din metaloplast si aluminiu (uşi, geamuri, pereţi despărţitori, vitralii, etc.) Sediul Companiei se află în municipiul Chişinău, strada Ion Inculeţ 105.

Fiind în rolul de antreprenor general, subantreprenor sau investitor al proiectelor de construcţii civile şi industriale, “Interactiv” S.A. a reuşit să realizeze mai multe proiecte importante. Cartea de vizită a companiei este implementarea şi utilizarea celor mai noi tehnologii, materiale şi echipamente.

În pofida dificultăţilor economico-sociale specifice perioadei de tranziţie, “Interactiv” S.A. a fost prima companie din Republica Moldova care a construit prima parcare subterană, în anul 1997 a aplicat sistemul de planificare individuală al apartamentelor; a iniţiat montarea sistemului de încălzire autonomă individuală, in anul 2002 a iniţiat instalarea contoarelor de apă în camere sanitare pentru efectuarea controlului de către organele competente de stat, fără a incomoda locatarii.

Proiecte rezidențiale Proiecte rezidențiale

Vedeți proiectele companiei Interactiv.

Nu există proiecte de afișat
      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!