Kirsan Com

Apartamente de vânzare varianta albă, euroreparație, mobilate de la compania de construcții Kirsan. Imobile la Botanica, Centru, Râșcani, Buiucani, Telecentru.

Compania de construcție Compania de construcție Vezi compania

Kirsan Com

Kirsan Com Kirsan Com

Compania KIRSAN COM SRL, fondată în anul 2000, este specializată pe construirea imobilelor în Chișinău. Scopul companiei – construirea simultană a locuințelor disponibile, frumoase și comode. ...

Proiecte curente: 17
Proiecte finisate: 10

Despre companie Despre companie

Compania KIRSAN COM SRL, fondată în anul 2000, este specializată pe construirea imobilelor în Chișinău.

Scopul companiei – construirea simultană a locuințelor disponibile, frumoase și comode. Deja de la primele proiecte, KIRSAN COM SRL, se deosebeau printr-o arhitectură deosebită, cu planificare și infrastructură bine gândite, aceste caracteristici au proiectele business – class.

Toate etapele de realizare a proiectelor – de la producerea materialelor de construcție, dezvoltarea proiectelor, construirea până la vânzări și darea în exploatare – se face în interiorul agenției. Compania KIRSAN COM SRL construiește doar pe propriile terenuri, pe baza economiei pe intermediari se primește să se mențină un preț nu prea înalt pentru metru pătrat, de asemenea se monitorizează calitatea și termenul construcției.

Servicii de calitate înaltă, deservire corespunzătoare după ce a fost efectuată cumpărarea și răspunderea imediată la întrebările clienților sunt principii importante ale companiei.

La KIRSAN COM SRL activează servicii de lucru cu clienții care adună toate recenziile, analizează atent întrebările și dorințele lor, de asemenea îi ajută la rezolvarea situațiilor dificile. Se ține cont de părerea clienților la proiectarea blocurilor viitoare. Compania se menține de principiile de transparență și de modelare după preferințelor clienților.

Proiecte rezidențiale Proiecte rezidențiale

Vedeți proiectele companiei Kirsan Com.

Nu există proiecte de afișat
      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!